Digitaal CORE-accessoire, 8481

  • 3M ID 7100235410
  • UPC 00850010298009

Kan worden bevestigd op uw eigen 3M™ Littmann® Cardiology IV™-stethoscoop en verbetert de auscultatie door middel van versterking, actieve geluidsonderdrukking en software.

U kunt overschakelen tussen analoog luisteren en tot 40-voudige versterking van geluiden (op piekfrequentie, versus analoge modus) voor ongeëvenaarde flexibiliteit.

Kan worden verbonden met Eko-software voor draadloze auscultatie en voor het visualiseren, opnemen en opslaan van geluiden voor verdere analyse, of het op veilige manier delen ervan voor een second opinion.

Bekijk meer details

Details

Hoogtepunten
  • Kan worden bevestigd op uw eigen 3M™ Littmann® Cardiology IV™-stethoscoop en verbetert de auscultatie door middel van versterking, actieve geluidsonderdrukking en software
  • U kunt overschakelen tussen analoog luisteren en tot 40-voudige versterking van geluiden (op piekfrequentie, versus analoge modus) voor ongeëvenaarde flexibiliteit
  • Kan worden verbonden met Eko-software voor draadloze auscultatie en voor het visualiseren, opnemen en opslaan van geluiden voor verdere analyse, of het op veilige manier delen ervan voor een second opinion
  • FDA-goedgekeurd en HIPAA-conform

Haal meer uit de stethoscoop die u al bezit met dual-mode akoestisch en versterkt luisteren. Het digitale CORE-accessoire biedt tot 40-voudige versterking (op piekfrequentie, versus analoge modus) met actieve geluidsonderdrukking die het achtergrondgeluid onderdrukt, zelfs bij het werken in rumoerige klinische omgevingen.

Met het digitale CORE-accessoire kunt u schakelen tussen traditioneel analoog luisteren en versterkte modi om te luisteren naar het hart en de longen. Vervolgens kunt u visualiseren wat u hoort in de vorm van golfvormen die in real-time worden gestreamd naar een smartphone of tablet (niet inbegrepen). Eko-software werkt naadloos samen met het CORE-accessoire en helpt behandelaars hun analyses te verdiepen en zelfs onderzoeken te delen voor een second opinion. Het accessoire is compatibel met 3M Littmann Cardiology IV-stethoscopen.

Voorgestelde toepassingen
  • Optimaliseer de auscultatie met uw Littmann-stethoscoop

Specificaties