Arts met stethoscoop om de nek die tablet laat zien aan student met stethoscoop

Auscultatie doceren met een uitstekende akoestiek.

Bij het doceren van auscultatie is de juiste stethoscoop van groot belang.

Wij weten hoeveel waarde u hecht aan het doceren van auscultatie aan studenten verpleegkunde en geneeskunde. Leren luisteren met een stethoscoop is voor toekomstige clinici cruciaal om hun vaardigheden op het gebied van diagnostiek en monitoring te ontwikkelen.

Studenten hebben daarvoor een stethoscoop nodig die gebruiksvriendelijk is en die een goede akoestiek biedt, zodat ze horen wat ze moeten horen. 3M™ Littmann®-stethoscopen zijn niet alleen voor studenten een uitstekende keus. Professionals kiezen om dezelfde redenen voor deze stethoscopen: het zijn degelijk gemaakte, zeer nauwkeurig ontworpen stethoscopen die een hoge akoestische gevoeligheid bieden die clinici, ongeacht hun ervaringsniveau, nodig hebben.

De 3M™ Littmann® Classic III™ Stethoscoop en de 3M™ Littmann® Cardiology IV™ Stethoscoop zijn kwalitatief hoogwaardige stethoscopen die studenten verpleegkunde en geneeskunde helpen bij hun leerproces. Kiezen voor een stethoscoop die ze ook na hun opleiding kunnen blijven gebruiken, is een goede investering in hun opleiding en hun toekomst.

Instelbare technologie maakt het leren eenvoudiger.

De instelbare technologie is een van de redenen waarom de Classic III-stethoscoop en de Cardiology IV-stethoscoop zeer geschikt zijn voor studenten. Met deze uitvinding van 3M kunnen ze verschillende geluidsfrequenties horen zonder het borststuk te verplaatsen. Studenten horen verschillende soorten geluiden door eenvoudig de druk op het borststuk aan te passen: stevige druk voor hoogfrequente geluiden, lichte druk voor laagfrequente geluiden. Met wat oefening leren ze hoe ze snel verschillende geluiden kunnen vinden en onderscheiden zonder het borststuk te verplaatsen.

Bekijk een video over instelbare technologie.

 • Close-up van borststuk van 3M™ Littmann® Cardiology IV™ Stethoscoop.
  Instelbare technologie

   

 • Illustratie van borst waarop auscultatiepunten zijn aangegeven met blauwe stippen.
  Auscultatievideo

   


 • Veelzijdige borststukken helpen bij het doceren van verschillende auscultatietechnieken.

  De borststukken van de Classic III-stethoscoop en de Cardiology IV-stethoscoop zijn dubbelzijdig met een instelbaar membraan aan beide kanten, voor volwassenen en kinderen. Er is dus maar één stethoscoop nodig om te oefenen op patiënten van alle leeftijden en grootten. Doceert u auscultatie liever met een open kelk? Bekijk de video om te zien hoe de pediatrische zijde op beide stethoscopen kan worden omgezet naar een traditionele open kelk door het membraan uit één stuk te vervangen door een antikoudemof.

  Bekijk de specificaties en stijlen voor de Classic III-stethoscoop.

  Bekijk de specificaties en stijlen voor de Cardiology IV-stethoscoop.

 • Handen met een borststuk en een afneembaar membraan uit één stuk van een 3M™ Littmann® Classic III™ Stethoscoop.

   Bronnen voor het doceren van auscultatie.

Profiteer van onze bronnen voor in de klas om essentiële informatie over te brengen aan uw studenten.