1. Nederland
 2. 3M™ Littmann®-stethoscopen
 3. Alle producten van 3M™ Littmann®-stethoscopen
 4. Stethoscopen
 5. Classic Stethoscopen
 6. 3M™ Littmann® Classic III™ Stethoscoop, 5912C, Roestvrijstalen borststuk, Oceaanblauwe buis

3M™ Littmann® Classic III™ Stethoscoop, 5912C, Roestvrijstalen borststuk, Oceaanblauwe buis

 • 3M ID 7100308191
 • UPC 00707387814168

Bewaak en beoordeel een breed scala aan patiënten.

Hoor normale en abnormale geluiden en ritmes.

Geschikt voor niet-kritieke zorgomgevingen, zoals medische diensten, verpleegafdelingen, gynaecologen, poliklinieken en huisartsenpraktijken

Bekijk meer details
Kleur slang Marine Blue
Borststuk technologie Dubbelzijdig
Kleur borststuk Zilver
Totale lengte (metrisch) 69 cm
Afwerking borststuk Bewerkt roestvrij staal

Details

Hoogtepunten
 • Bewaak en beoordeel een breed scala aan patiënten
 • Hoor normale en abnormale geluiden en ritmes
 • Geschikt voor niet-kritieke zorgomgevingen, zoals medische diensten, verpleegafdelingen, gynaecologen, poliklinieken en huisartsenpraktijken
 • 5 jaar garantie
 • Vrolijk en levendig: kies een kleur die bij je persoonlijkheid past
 • Geschikt voor gebruik bij volwassen en pediatrische patiënten
 • Instelbaar dubbelzijdig roestvrijstalen borststuk met open of gesloten kelk
 • Antikoudehoes om het comfort voor de patiënt te verhogen
 • Zachte afdichtende oordoppen voor maximaal comfort en uitstekende occlusie
 • Geproduceerd in de Verenigde Staten, bevat geen natuurrubber (latex)
 • De satijnen afwerking van de buis helpt voorkomen dat het aan haar en kleding blijven plakken
 • Speciaal geformuleerde coating is krasbestendig en gemakkelijk schoon te maken
 • Flexibeler gevoel en gemakkelijk op te vouwen om op te bergen in uw zak

Hou van je stethoscoop
De compacte en gevoelige Littmann® Classic III™ stethoscoop is het perfecte instrument voor artsen die kinderen of volwassenen in niet-kritieke omgevingen monitoren en beoordelen. Gemaakt van sterke en lichtgewicht materialen voor comfortabel gebruik gedurende vele uren.

Satijnen afwerking van de buis

De satijnen afwerking van Littmann® stethoscopen betekent dat dezelfde prestaties die u verwacht van de 3M™ Littmann® Classic III™ stethoscoop nu beschikbaar zijn met een comfortabeler en flexibeler gevoel dat niet aan haar of kleding blijft plakken.

Deze afwerking biedt ook een flexibeler gevoel voor eenvoudiger opvouwen en opbergen van uw stethoscoop, zodat u deze gemakkelijk bij u kunt houden. De speciaal geformuleerde coating is gemakkelijk schoon te maken, bestand tegen vuil en krassen, en helpt de uitstraling en levensduur van uw stethoscoop te behouden.

In vergelijking met ongecoate buizen is de satijnen afwerking van de buis zachter met een zijdezacht gevoel, beter bestand tegen vlekken, gemakkelijker schoon te maken en heeft het een flexibiliteit die het gemakkelijker maakt om bij u te dragen.

Tunable diaphragm-technologie - een uitvinding van 3M - stelt artsen in staat om verschillende frequentiegeluiden te horen door eenvoudig de druk op het borststuk aan te passen. Houd het borststuk lichtjes vast om lage frequentiegeluiden te horen; druk iets harder om hogere frequentiegeluiden te horen. Deze tijdbesparende functie stelt de zorgverlener in staat zich op de patiënt te concentreren, terwijl het niet-koude borststuk comfort biedt aan de patiënt.

De spanning van de headset kan eenvoudig worden aangepast aan de hoofdmaat en het comfort door de oortjes samen te knijpen of uit elkaar te trekken. De oortjes met een stevige afdichting sluiten goed aan op individuele oren voor een uitstekende akoestische afdichting en comfortabele pasvorm. De oordopjes klikken, voor de veiligheid, stevig op de uiteinden van de oorbuisjes en vereisen aanzienlijke inspanning om deze verwijderen.

De Classic III stethoscoop wordt in de VS gemaakt voor consistente kwaliteit. Hij wordt geleverd met grote en kleine zachte afdichtende oordopjes, een niet-koude belhoes en instructies.

Specificaties

Hulpmiddelen